UTBUD

PAINTBALL

TRÄNING

BARNKALAS

KICK OFF, AFTER WORK, M.M

VÅRT MÅL ÄR ATT NI SKALL KÄNNA ER VÄLKOMNA OCH FÅ EN UPPLEVELSE NI SENT KOMMER ATT GLÖMMA

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ GÅRDEBY FUNPARK ETT FAMILJEDRIVET EVENTFÖRETAG I LANTLIGMILJÖ MITT I ÖSTERGÖTLAND

VI HAR AKTIVITETERNA FÖR SVENSEXAN/MÖHIPPAN, FÖRETAGET, IDROTTSLAGET ELLER KOMPISGÄNGET

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA


3-KAMP, 5-KAMP, PAINTBALL ELLER KANSKE ETT TRÄNINGSPASS 


KONTAKTA OSS SÅ KAN VI GEMENSAMT HITTA DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR JUST ER


Femkamp i Linköping, Norrköping och ÖstergötlandRedo för en riktig femkamp i Linköping? Här tävlar ni i lag i flera olika aktiviteter. En femkamp går ut på att deltagarna tävlar i fem olika grenar. Laget som lyckas få mest poäng sammanlagt från grenarna vinner. Bjud in kollegor eller vänner till en dag som de sent kommer att glömma. Hos oss på Gårdeby Funpark har du möjlighet att själv skräddarsy din femkamp och du kan välja mellan olika aktiviteter.
En femkamp är ett perfekt sätt att stärka relationer och samarbetsförmågan i grupp. Det är en perfekt aktivitet för vänner, kollegor och idrottslag! Femkamp är en rolig aktivitet som passar alla, oavsett ålder och storlek.


Dags för en femkamp i Norrköping? Utmana familj och vänner i olika grenar hos oss på Gårdeby Funpark! En femkamp passar perfekt för teambuilding, därför är det en underhållande och rolig aktivitet som passar till både kick off och svensexa. Det krävs strategi, samarbete och fokus för att vinna en femkamp. En femkamp är en energifull gruppaktivitet som stärker relationer och skapar engagemang.

På Gårdeby Funpark har du möjlighet att själv skräddarsy din egen femkamp. Det innebär att du kan välja vilka grenar som du vill ska ingå under kampen. Både individuella och lagtävlingar kan ingå i din femkamp på Gårdeby Funpark.


En femkamp är en populär, energifylld och rolig gruppaktivitet för både familj och vänner. Det passar för alla, oavsett ålder och storlek. En femkamp går ut på att bilda lag som sedan tävlar i fem olika grenar. Det lag som samlar mest poäng från alla aktiviteterna vinner! Hos oss på Gårdeby Funpark kan du själv skräddarsy din femkamp. Det innebär att du kan välja vilka femkampsgrenar som passar dig och din grupp.

En femkamp är en roande och glädjefylld aktivitet som kräver god samarbetsförmåga och engagemang. Det är därför en perfekt aktivitet för konferens eller kick off med kollegor. 

Paintball i Linköping, Norrköping och ÖstergötlandPaintball är en fartfylld och rolig aktivitet som är perfekt för en möhippa, svensexa eller kick off för företaget. I paintball delas spelarna upp i två lag och ska eliminera spelare genom att träffa dem med kulor. Målet är att skjuta ut alla i motståndarnas lag eller ta en flagga ur motståndarlagets bo. Paintball är en lagsport där kommunikation och samarbete är viktigt för att vinna.

På Gårdeby Funpark spelar ni på en skogsbana med hög musik. Det är en aktivitet som passar oavsett väder. Vi har all skyddsutrustning på plats och det finns både heltäckande overaller och paintball-masker.


Paintball är en rolig sport som är fylld av både action och adrenalin. Det är en gruppaktivitet som passar utmärkt för alla tillfällen. Det är perfekt för födelsedagar, svensexor eller kick off med kollegor i Norrköping. Paintball spelar man i lag och spelet går ut på att träffa motståndarna med färgfyllda kulor. Vissa spelar även med målet att fånga en flagga i motståndarlagets bo. Hos oss spelar ni paintball på en spännande skogsbana med musik. Vi lånar ut både heltäckande overaller och masker för paintball. All skyddsutrustning finns därmed redan på plats i Norrköping. Paintball är en sport som kräver både samarbete och taktik, det är därmed en relationsbyggande aktivitet.


Dags att spela paintball i Östergötland? Paintball är en perfekt aktivitet för både familj och vänner. Vår paintball-anläggning består av en stor skogsbana med hinder, skydd och hög musik. Paintball passar för många tillfällen, som vid en möhippa, svensexa eller en kick off. Paintball spelas i lag och sporten går ut på att skjuta ut motståndarnas spelare med färgfyllda kulor. Det kan också finnas en flagga som ska tas från motståndarlagets bo för att vinna. Hos oss på Gårdeby Funpark finns all utrustning som behövs för att spela. Vi lånar ut både heltäckande overaller och professionella masker för paintball. Paintball ger er en minnesvärd upplevelse som ni sent kommer att glömma!